Виставка технічної творчості викладачів та студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Вінницької області 2014

04 червня 2014р. колектив Вінницький торговельно-економічного коледжу брав участь у виставці технічної творчості викладачів та студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Вінницької області.

Метою заходу була популяризація творчих ідей, підтримка талановитих студентів та викладачів, активізація творчої діяльності, навчально-виховної роботи в коледжах та обмін досвідом.

Викладачі та студенти коледжу представили свої роботи у трьох номінаціях: науково-методична робота, інформаційні технології у навчальному процесі, образотворче мистецтво.

Визначення кращих робіт виставки здійснювалось журі. Викладачами та студентами коледжу було представлено 96 робіт, які високо оцінили представники Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації, відвідувачі заходу, члени журі. Особливу оцінку журі отримали такі експонати:

В рубриці науково-методична робота –

1.     Вініковецька Жанна Семенівна. Навчальний посібник з дисципліни «Статистика» для викладачів і студентів ВНЗ І-ІІ р.а. (посібник був представлений на 5-ій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2014»)

2.     Губрій Наталя Миколаївна/ Побірська Інна Володимирівна. Навчальний посібник з дисципліни «Іноземна мова (за проф. спрямуванням)» (посібник був представлений на 5-ій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2014»).

3.     Іванченко Галина Валеріївна, Трубляк Галина Миколаївна, студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» - матеріали участі у Фестивалі «Барбекю - 2014» (грамоти, бронзові медалі та Ексклюзивне меню від коледжу).

В рубриці інформаційне забезпечення:

1.     Проект на 5-ту міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти - 2014» з теми «Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес» (авторський колектив: Савлук Л.І., Губрій Н.М., Побірська І.В., Вітюк А.М., Шилов А.В., Наумчук А.С.).

2.     Вітюк  Анатолій Миколайович.  Портал внутрішнього документообігу.

В рубриці образотворче мистецтво:

1.     Макет «Селянський двір» (група ТК-69).

2.     Вироби за технікою «Модульне орігамі» (студентка групи Б-88 Пугач Юлія).

3.     Макети тортів (керівник Плишевська Л.І.)

Оргкомітет виносить щиру подяку всім педагогічним працівникам коледжу та їх студентам за підготовку експонатів на виставку; а також - подяка всім лаборантам за активну участь в організаційних питаннях щодо підготовки виставки.