Виховний захід з теми: «Хай буде мир на всій землі»

Для більшості людей планети Земля, мир – це повсякденна реальність: діти ідуть до школи,студенти до коледжів,університетів, дорослі на роботу, навкруги панує спокій та безтурботність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати.

Для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія. Для таких людей, насамперед, і існує День миру. У час, коли в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день надзвичайно особливий.Сьогодні проблемою миру в світі переймається дуже велика кількість людей, створюються і успішно функціонують організації з питань миру, волонтерські програми, проводяться грандіозні конференції та проекти. Щорічно 21 вересня люди у всіх куточках Землі офіційно відзначають Міжнародний день миру, день, коли кожен намагається внести свою, хоч і не велику лепту у вирішення цієї глобальної проблеми.Мир так потрібен зараз нашій рідній Україні ! Про нього треба говорити ,а головне його творити , навчитися в мирі жити!!!

 

Отож, студенти правового гуртка до Дня миру провели виховний захід : “Хай буде мир на всій землі”, під час якого дарували один одному тепло та радість! До заходу долучилися і викладачі коледжу з побажаннями миру та щастя для України!

Бажаємо миру в сім’ях, миру в серцях та миру в нашій рідній Україні!