ВИПУСК - 2017!

29 червня 2017 року у Вінницькому музично-драматичному театрі ім.М.Садовського Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ провів урочистості з нагоди випуску 149 молодших спеціалістів з фаху "Ресторанне обслуговування", "Товарознавство та комерційна діяльність", "Бухгалтерський облік", "Фінанси і кредит".
З вітальним словом до випускників, щирою любов’ю, теплотою звернулася директор коледжу Валентина Євгеніївна Балицька, яка побажала стати успішними в професійній діяльності, щасливими у особистому житті, реалізувати себе в Україні, зробивши Батьківщину процвітаючою державою!
Особливі вітання прозвучали до випускників, які отримали дипломи з відзнакою, Вони - наша гордість, ми віримо в їх подальші звершення та життєві злети:
Дичук Дарина (група ТК-76),
Заремба Катерина (група ТК-76),
Осюк Ольга (група ТК-76),
Лавриченко Юлія (група ТК-76),
Ткачук Юлія (група ТК-76),
Газдюк Альона (група ТК-770,
Шевчук Наталія (група БО-93),
Волощук Тетяна (група БО-94),
Кротюк Яна (група БО-94),
Лавренюк Вікторія (група БО-94),
Мандибура Марія (група Ф-7),
Номеровська Аліна (група Ф-7),
Стецюк Артем (група Ф-7),
Кравець Інна (група РО-1).
Зірковий час був і для батьків відмінників, яких віншували на сцені театру. Дякуємо їм за наших кращих студентів!
Безмежне захоплення викликали у присутніх відеоролики про навчальні групи, зворушливі слова про кожного випускника, сказані їх керівниками груп. Гучні оплески супроводжували кожне вручення дипломів, адже це квиток у доросле життя, зароблений кропіткою працею протягом трьох років навчання.
Прощальний бенефіс влаштували наші зірки КВН - команда "Їдальня Верховної Ради", адже більшість з них - це випускники. Сподіваємося, що їх кмітливість, дотепність, креативність та активна життєва позиція стануть перепустками до наповненого здобутками життя!
У фіналі свята відбулася прем’єра пісні про коледж, присвяченої 50-ти річчю навчального закладу, адже цей випуск особливий - він відбувся в рік ювілею.
КОЛЕДЖУ БУТИ! КОЛЕДЖУ ВІВАТ!
ЩАСЛИВОЇ ЖИТТЄВОЇ ДОРОГИ, НАШІ ЛЮБІ ВИПУСКНИКИ!