ВИПУСК 2020 У ВТЕКоледжі

31 січня 2020 року відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам спеціальностей «Харчові технології» та «Туризм» Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. З теплими й напутніми словами до випускників та їхніх схвильованих батьків звернулась директор коледжу Оксана Олександрівна Волинець. Вона подякувала випускникам, що свого часу вони вибрали саме наш ВТЕКоледж. Зазначила, що випуск це  – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей батьків. Викладачі ВТЕКоледжу – щасливі люди, бо навчили, виховали, створили справжніх професіоналів, так потрібних Україні.

   Бурхливими оплесками присутні у залі привітали гордість нашого коледжу – найкращих випускників-відмінників 

спеціальності «Харчові технології»: Барчишена Вадима, Лященко Вікторію, Кіщенко Юлію, Шпатенка Ігоря;

 спеціальності «Туризм»: Величко Ангеліну та Бондаря Артема. Вони були нагороджені Почесними грамотами та пам’ятними подарунками.

    Впродовж більш як трьох років незмінними помічниками та порадниками були для випускників керівники навчальних груп:       Бас Олена Петрівна, Демчук Катерина Іванівна, Пащенко Ірина Іванівна.         

    Від імені батьків зі словами вдячності виступила Лященко Ольга Володимирівна.

     Хвилюючою родзинкою свята став вихід на сцену та щирий виступ старост випускних груп: Величко Ангеліни, Пацалюка Костянтина та Пасічнюк Софії.

    Кілька яскравих концертних номерів та колективне виконання гімну ВТЕКколеджу стали чудовим доповненням до святкової атмосфери заходу.

   Любі наші випускники! Вітаємо Вас з успішним закінченням рідного коледжу!!!   Бажаємо професійних успіхів, натхнення, кар’єрного злету та щасливої долі! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому.  Прагніть стати кращими!

Досягши висот, намагається не розгубити студентських друзів, оскільки через багато років Ви зрозумієте, що цей період життя був найкращим.

Залишаючи стіни коледжу, не забувайте тих, хто Вас вчив, вкладав свою душу та завжди був поруч.

  У цей святковий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення коледжу. Плин часу неминучий, тому коледж чекає на нових студентів, молодих натхненних сміливих, щоб писати нову сторінку історії ВТЕК.   Отож, далі буде…