Випуск "Літо 2015"

Вчора студенти, а нині - випускники!
Осідають у святковій тиші
Притишені дзвінкові позивні
І на серці терпко як ніколи
Ти ще студент й водночас – ні
В святковій залі Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського 26 червня 2015 року відбулися урочистості, присвячені випуску студентів ВТЕК КНТЕУ спеціальностей «Фінанси та кредит», «Бухгалтерський облік» і «Товарознавство та комерційна діяльність». 174 студенти отримали дипломи молодшого спеціаліста, 32 з них - з відзнакою. 3 роки життя в коледжі були чимось неймовірним. Протягом цього часу сталося немало подій, які назавжди залишились в пам’яті, починаючи від вступних іспитів до моменту отримання диплому.

З промовою до випускників та батьків звернулася директор коледжу В.Є. Балицька, яка побажала молоді всіляких гараздів, удачі, стійкості та гідного життя. Зичила всім міцного здоров’я, терпіння, злагоди і добробуту рідним. Також звучали вітання керівників груп, батьків, студентів.
Шановні наші випускники!!! 
Вітаємо Вас, бажаємо успіхів у житті, кар’єрі, подальшому навчанні. Бажаємо самореалізуватися у всьому: як добра дитина для своїх батьків, як гарний батько чи мати для власних дітей, як прекрасний чоловік чи дружина… А, напевне, найважливіше - як чудовий, креативний працівник, який отримує задоволення від роботи. 
Мужньо дивіться в очі всім випробуванням долі і пам’ятайте, що вашому життю ще не складено ціни. Світ безмежний добротою, тож нехай тільки добрими і чистими будуть ваші помисли і справи. Вірте у свої силі. 
А двері нашого коледжу завжди будуть відчинені перед Вами, і ми завжди будемо раді зустрічі з нашими випускниками!!!
В добру і щасливу дорогу! Запаліть свою зірку!!!