Випуск літо 2016

29 червня у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся урочистий вечір, присвячений врученню дипломів випускникам.

Ця урочиста подія відбулась у святково оформленій залі Вінницького музично-драматичного театру ім. М.Садовського. Вона була щедрою на увагу, тепло і добрі слова до випускників. Адже їх прийшли привітати викладачі, батьки, друзі.

З вітальним словом  до випускників звернулась директор коледжу Балицька Валентина Євгеніївна. Її привітання було сповнено теплом, гордістю за студентство та великою надією в їхнє світле майбутнє. Директор побажала випускникам добра, любові, терпіння, вірних друзів, професіоналізму. Під гучні оплески Валентина Євгеніївна вручила випускникам дипломи молодшого спеціаліста. 157 студентів коледжу стали дипломованими фахівцями спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Бухгалтерський облік», «Фінанси та кредит». Старанне навчання найкращих студентів було відзначено заслуженими грамотами та подяками. 20 випускників отримали дипломи з відзнакою. 

В урочистій церемонії взяли участь: Голова екзаменаційної комісії кваліфікаційного екзамену зі спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність», доцент, кандидат технічних наук, декан факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Гирич С. В., та Голова екзаменаційної комісії кваліфікаційного екзамену зі спеціальності «Бухгалтерський облік»,  начальник відділу видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Управління Державної казначейської служби України у м. Вінниця Вінницької області, Дешева Л.Г.

До привітання приєднались батьки випускників. Мати випускниці Щербацької Катерини, Людмила Петрівна, подякувала викладачам коледжу за терпіння і розуміння, а випускникам побажала відкритої дороги та здійснення всіх мрій.

Дорогі випускники! Бажаємо вам, щоб теплим поривом вітру приходили до вас спогади про коледж. Нехай ваші серця завжди зігріває любов та надія!  Шануйте своїх батьків, пам’ятайте викладачів та рідну Alma Mater! Йдіть до поставленої мети яскравим, добрим життєвим шляхом.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
25
27
28
29
30
31
32
33