Якість харчових продуктів – запорука здоров’я людини

27 квітня 2015 року викладачем Бевзою С.С. проведена конференція з товарознавства з теми «Якість харчових продуктів – запорука здоров’я людини».

В конференції брали участь студенти ІІ-ІІІ курсу, які представили на обговорення пошуково-дослідницькі роботи з таких блоків:

-         «Функціональні продукти, їх значення в концепції здорового харчування  та активного довголіття», цікаву інформацію підготували студенти груп ТК-70 - Лукомська Яна, Салієва Ніна, Кравчук Тетяна, ТК-72 - Присяжнюк Аліна, Щур Юлія. Студентка Кравчук Тетяна частувала етнічними чайнотрав’яними сумішами запрошених на конференцію;

-         «Сир і сирній продукт», інформацію з цієї теми представила студентка гр.. ТК – 71 Граболуз Інна, головна теза цієї роботи – «Ми є те, що ми їмо. А що ми їмо?», доповідь ґрунтувалась на результатах практичних досліджень, на простих методах визначення молоковмісного сирного продукту;

-         «Хліб здоров’я» інформацію дослідницької роботи представила на обговорення студентка гр.. ТК – 74 Вознюк Аліна. Присутнім було цікаво дізнатися про біохліб, бездріжджовий та хліб з різними інгредієнтами, що підвищують харчову цінність хліба.