Ярмарок вакансій

Ярмарок вакансій – це спеціальний захід, у межах якого роботодавці та студенти–випускники  мають можливість  зустрітися один з одним. Роботодавці презентують свої компанії, наявні вакансії та програми стажувань, формують у відвідувачів бренд роботодавця. Студенти–випускники  мають змогу прослухати інформацію про вакантні місця, дізнатися про вимоги до кандидатів, записатися на співбесіду.

03 грудня 2015 р. в актовій залі коледжу відбувся Ярмарок вакансій, який є одним із дієвих методів пошуку роботи.

Представники фінансової установи «ПриватБанк», мережі магазинів «Українські товари», гіпермаркету «Епіцентр», ресторанів «Шахерезада» і «Кіліманджаро», кафе «Таверна Флібустьєр», готелю «Optima» представили цікаву інформацію щодо працевлаштування  випускників.

Роботодавці мали можливість знайти талановиті кадри для співпраці, провести моніторинг очікувань, побажань та проблем працевлаштування  серед студентів й донести свої вимоги майбутнім співробітникам. В свою чергу, випускники змогли більше дізнатися про найпростіші шляхи пошуку роботи, правила поведінки на співбесідах та, можливо, навіть знайти роботу своєї мрії.

Дійсно, випускники відчули, що на їхні знання та поки що невеликий практичний досвід є попит і є адекватні пропозиції, які дозволяють активним і сумлінним «створити себе» -  збудувати успішну фахову кар’єру.