Захист технологічної практики студентами групи ХТ-141

Сталою традицією для студентів спеціальності «Харчові технології» є підсумок технологічної практики у формі кваліфікаційного екзамену, що цього року проводився 7 травня. Студенти групи ХТ-141 вміло продемонстрували свої професійні навички приготування сучасних страв, закусок та десертів. Вправний технолог має бути майстерним кухарем, адже найчастіше роботодавець хоче бачити у своєму закладі професійного фахівця.
Постійна плідна співпраця коледжу з найсучаснішими закладами ресторанного господарства м. Вінниці: готельно-ресторанним комплексом «Шахерезада», ресторанами європейської кухні «Іль-де-Франс», «Mont blanc», «Анастасія», «Аура» дає позитивний досвід студентам-технологам, спрямовує їх на постійний розвиток та пошук нових поєднань смаків та текстур, приготування нестандартних страв, гарнірів та соусів з цікавою сучасною презентацією, досконалим смаком.
Під час екзамену відзначилися професійною майстерністю такі студенти як Барчишен В., Блюсюк І., Схабик А., Сахаудінова Л., Рижа О., Жученко С., вкотре довівши, що старанна праця та наполегливість обов’язково винагороджуються значними здобутками на професійній ниві.