Засідання обласного методичного об’єднання викладачів зарубіжної літератури коледжів та технікумів Вінницької області

19 листопада 2019 року на базі Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів зарубіжної літератури коледжів та технікумів Вінницької області.
До нашого навчального закладу завітали викладачі зарубіжної літератури з 22 коледжів області та міста. Зустріч розпочалася з вітальних слів Голови Ради директорів коледжів та технікумів Вінницької області, директора Вінницького технічного коледжу Домінського О.С., директора Вінницького торговельно-економічного коледжу Волинець О.О. та методиста Ради директорів коледжів та технікумів Вінницької області Моторної Л.В.
Робота методичного об’єднання була присвячена темі: «Реалізація проблемного навчання на заняттях зарубіжної літератури» .
Під час засідання присутні мали можливість взяти участь у тренінгах та майстер-класах, побачити фрагмент відеоуроку.
Викладач Вінницького транспортного коледжу П’ятак Ю.М. провела семінар-тренінг з теми: «Проблемне навчання як засіб активізації пізнавальної діяльності студентів на заняттях зарубіжної літератури».
Цікавими були презентація «Використання методичного прийому «фішбоун» в умовах модернізації змісту освіти» та фрагмент відеоуроку за твором Йоанни Ягелло «Кава з кардамоном» викладача Тульчинського коледжу культури Кононовой О.В.
Голова методичного об’єднання викладачів зарубіжної літератури Яковлєва Л.М. охоче поділилась власним досвідом і провела майстер-клас «Ментальні карти як засіб візуалізації тексту на заняттях зарубіжної літератури». На засідання панувала ділова та довірлива атмосфера.
Також для учасників засідання викладачі ВТЕК КНТЕУ провели екскурсію по навчальному закладу та майстер-класи:
- використання програми Kahoot для контролю знань студентів;
- віртуальна подорож у 3D окулярах;
- вивчаємо іноземну інтерактивно.
Насамкінець гості отримали сертифікати про участь у семінарі та майстер-класах.