Знайомство зі спеціальністю «Харчові технології»

16 квітня 2021 р. цикловою комісією харчових технологій та готельно-ресторанної справи проведено захід-презентацію спеціальності 181 «Харчові технології», на який запросили випускників 9-11 класів загальноосвітніх шкіл та закладів професійно-технічної освіти.
Викладач технологічних дисциплін Фіногєєва С.М ознайомила зацікавлених гостей заходу з особливостями спеціальності та перспективами працевлаштування фахівців.
Родзинкою заходу була розповідь студентки третього курсу гр.ХТ-145 Босої Маргарити про можливості для майбутніх студентів, а саме:
- проходження навчальної і виробничої практики у найкращих закладах ресторанного господарства міста Вінниці;
- участь у локальних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах фахової майстерності, конференціях та майстер-класах;
- стажування за кордоном.