Новини

ІНТЕРАКТИВНА СЕСІЯ «ПРОЄКТНИЙ МЕНЕДЖЕР: ВІД ІДЕЇ ДО РЕЗУЛЬТАТУ»

6 листопада у світі відзначають День проєктного менеджера – фахівця, який перетворює ідеї на реальність. Саме цього дня у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» студентки третього курсу спеціальності «Менеджмент» Вікторія Засядівко і Дар’я Романюк під керівництвом викладача менеджменту Трубляк Г.М. провели інтерактивний захід для студентів групи М-2.

Гостьова лекція від старшого офіціанта ресторану «Rivali» Данила Матвієнка: «Робота офіціанта як мистецтво комунікації»

31 жовтня 2025 року в рамках роботи циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної справи та туризму відбулася завершальна подія циклу - гостьова лекція від старшого офіціанта ресторану «Rivali» Данила Матвієнка на тему: «Робота офіціанта як мистецтво комунікації: психологія клієнта, етикет, upselling».

Математика повсюди: день логіки, посмішок і яскравих вражень

 Конкурс під гаслом «Математика повсюди» став справжнім святом інтелекту та креативу. Його назва повністю виправдала себе — учасники довели, що математика дійсно супроводжує нас у кожній сфері життя.
 Під час заходу панувала атмосфера азарту, командної підтримки та щирих емоцій. Усі команди проявили чудову логіку, винахідливість і гарний настрій, тож боротьба за перемогу була захопливою до останнього завдання. 
 ПТ-98 — перше місце 
 ОП-105 — друге місце 
 Ж-1 та ОП-106 — третє та четверте місце 

АПЕТИТНА ВІКТОРИНА «УКРАЇНА СМАКУЄ»

29.10.2025 р. в рамках декади циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної справи та туризму для студентів 1 курсу гр.ТРГ-159 спеціальності 181 «Харчові технології» була проведена вікторина «Україна смакує».

Здобувачі освіти із захватом відповідали на питання вікторини, що стосувались технології приготування автентичних українських страв – нашої спадщини.

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ З НАУКОВЦЕМ

29.10.2025 р. в рамках декади циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної справи та туризму для студентів 4 курсу гр.ТРГ-153 спеціальності 181 «Харчові технології» була проведена лекція за участю д.т.н., професора кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ Тетяни ЮДІНОЇ на тему: «Інноваційні рішення у харчових технологіях як основа формування сучасних ресторанних трендів» з дисципліни «Технологія інноваційних харчових продуктів».

ДОБРОЧЕСНІСТЮ ПОТРІБНО ЖИТИ

Студенти ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» групи АП-1 ОПП «Англійська мова та література (переклад включно) та польська мова» 29.10.2025 р. разом з викладачем Бабійчук І.В. долучилися до Всеукраїнського проєкту з академічної доброчесності для ЗФПО. Захід проводиться у межах програми академічної мобільності закладів освіти, спрямованої на популяризацію доброчесних практик, принципів і вдосконалення систем академічної доброчесності у ЗФПО.

ТИЖДЕНЬ ЗАОЩАДЖЕНЬ 2025 ВІД НБУ

У рамках відзначення Тижня заощаджень, організованого Національним банком України, студенти групи ФБС-16  ВСП « Вінницького торгівельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ» взяли активну участь у заходах, спрямованих на підвищення фінансової грамотності. Зокрема, вони мали змогу перевірити свої знання з фінансових дисциплін, пройшовши онлайн-тестування, під час якого відповідали на запитання щодо управління особистими фінансами, банківських послуг, заощаджень та кредитування.

VІІ Регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу»

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 29 жовтня відбулася VІІ Регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу».

До конференції долучилися понад 60 науковців та фахівців галузі гостинності. Географія учасників конференції доволі широка, адже в ній взяли участь викладачі та студенти закладів вищої, фахової передвищої освіти, учні професійно-технічних училищ, представники бізнесу та стейкхолдери м. Вінниці, Житомира, Києва, Сум, Ужгорода, Харкова, Чернівців, Бурштина, Могилів-Подільського.

Фотозона «Стародавні українські страви» у вестибюлі коледжу

У вестибюлі нашого коледжу з’явилася яскрава тематична фотозона «Стародавні українські страви», створена студентами групи ГРС-12 разом із викладачем Матвієнко Л.А.

Метою створення фотозони є популяризація української культури та заохочення студентів до вивчення національної гастрономічної спадщини.

Лекція фахівця з ресторанного маркетингу Аліни Степової

27 жовтня 2025 р. у ВСП «Вінницький торговельно-економічний коледж ДТЕУ» в рамках тижня популяризації спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» викладачем Кублінською І.А. було організовано лецію фахівця в галузі ресторанних технологій Аліни Степової на тему:  «Сучасний ресторанний маркетинг: виживання та розвиток в українських реаліях»