Новини

Майстерклас для учнів КЗ «Вінницький ліцей №20»

16 квітня 2024 р. у студенти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» Терещук Катерина та Пилявець Ольга (гр. ТРГ-154) під керівництвом викладачів Кублінської І.А. та Безрученко О.М. провели майстерклас «Знай – споживай» для учнів 9-х
класів Вінницького ліцею № 20.
Під час майстеркласу школярі не лише дізналися про переваги й недоліки снекової продукції, цікавинки сучасної технології приготування «швидкої їжі», але й спробували власноруч приготувати смачні й корисні енергетичні батончики та крафтові цукерки.

ЗАНЯТТЯ-ЕКСКУРСІЯ У ЛІТЕРАТУРНО-МЕМОРІАЛЬНОМУ МУЗЕЇ МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО

Студенти ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» групи Ф-3 разом з викладачами Бабійчук І.В. та Помазановою О.І. провели виїзне заняття-екскурсію у Вінницькому літературно-меморіальному музеї Михайла Коцюбинського з теми «Література рідного краю», з’ясувавши вклад подільського письменника-модерніста в скарбницю національної ідентичності. Екскурсію проведено з подвійною метою: розвиток мовленнєвої діяльності, комунікативних навичок рідною мовою та англійською, послуговуючись цікавими біографічними фактами.

ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

11.04.2024р. у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» відбувся захист навчальної практики здобувачами освіти групи ПТ-92 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Комісії в складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Кислинської І.І., керівників практики Трубляк Г.М. та Солоненко Л.М. були презентовані дослідження за індивідуальними завданнями студентів.

Майстерклас у рамках проєкту «Українська піч мандрує світом»

        Щирою душею і талановитою молоддю майбутніх кухарів ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 10 квітня 2024 р. в рамках проєкту «Українська піч мандрує світом» викладачами Пугачем Ю.П. і Матвієнко Л.А. проведено майстерклас приготування українського борщу на вишні і пісного борщу з білими грибами на відкритому вогні з метою популяризації старовинних традиційних українських страв.

ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ У КОМПАНІЇ «ТopRest HoReCa service»

09.04.2024 р. відбулась зустріч здобувачів освіти групи ТРГ – 152, ГРС – 10 спеціальностей 181 «Харчові технології» та 242 «Готельно-ресторанна справа» із засновниками компанії «ТopRest HoReCa service» http://toprest.com.ua/  Валентиною та Тарасом Якобчук.
 Майбутні фахівці ознайомились в цікавій і пізнавальній формі з особливостями впровадження системи HACCP в роботу закладів ресторанного господарства; індивідуального проектування ЗРГ; підбору посуду, інвентарю, устаткування для якісної роботи ЗРГ.
Щиро дякуємо за гостинність і неоціненні знання.

Профорієнтаційний захід в КЗ «Вінницький ліцей №32»

5 квітня 2024 року студенти ІІІ курсу ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» Студілко С., Драч М. та Кватернюк В. під керівництвом викладача Солоненко Л.М. відвідали учнів 9 класів КЗ «Вінницький ліцей №32» з метою профорієнтаційної роботи.
Студенти коледжу ознайомили учнів зі спеціальностями, за якими проводиться підготовка, детальніше зупинились на спеціальності «Підприємництво та торгівля». 

Міцне здоров’я вам забезпечить заняття фізичною культурою та вживання фіто напоїв!

З нагоди святкування Всесвітнього дня здоров’я колектив фізичної культури 5 квітня 2024 року в їдальні коледжу з метою популяризації здорового харчування та здорового способу життя  провів захід «Фіто день».

Всім необхідно знати, що після зимового періоду в нашому організмі вичерпується запас вітамінів, поширюється ризик простудних захворювань, послаблюється імунітет.