ВІДДІЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА СФЕРИ ПОСЛУГ
Ми маємо справу з найскладнішим, неоціненним, найдорожчим, що є в житті, – з людиною.
В.О. Сухомлинський
Завідувач відділення - Дудник Лариса Володимирівна
Дудник Л.В. працює на посаді викладача психології коледжу з 2002 року. У 1997 році закінчила Вінницький педагогічний інститут і отримала спеціальність «Вчитель початкових класів і практичний психолог в закладах освіти».
Має педагогічне звання «викладач – методист» та кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії». Педагогічний стаж становить 23 р.
Кожна молода людина хоче жити щасливо, мати гарну професію, мати своє захоплення. Але головне – це мати мету життя, до чогось прагнути, бути небайдужим до долі нашої держави, наполегливим і старанним у навчанні, завжди пам’ятати історію свого народу, використовувати досвід старших поколінь. Правильно обрана професія – це покликання, щастя, доля.
Здобувачі освіти навчаються в сучасних аудиторіях та практикують свої вміння в спеціалізованих лабораторіях, де в комфортних умовах та доброзичливій атмосфері народжуються шедеври колективної роботи!
Спеціальності відділення є надзвичайно пріоритетними в умовах сьогодення:
181 Харчові технології
241 Готельно-ресторанна справа
242 Туризм
Інтенсивне зростання мережі підприємств ресторанного господарства зумовлює потребу у висококваліфікованих спеціалістах. Тому, випускники відділення користуються попитом на ринку праці міста і області.
Викладачі, задіяні в роботі відділення харчових технологій та сфери послуг, впроваджують в освітній процес активні методи навчання, інноваційні технології в оволодінні знаннями. Під час проведення занять широко використовуються нестандартні методи, активно застосовуються засоби інформаційних технологій, що активізує пізнавальну діяльність студентів.
Надзвичайно потужними є заходи циклових комісій на тижнях спеціальностей, де викладачі разом з майстрами та студентами демонструють різні види позанавчальної роботи.
Відділення харчових технологій та сфери послуг надзвичайно пишається своїми студентами, а також їх численними здобутками у конкурсах фахової майстерності:
Регіональний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля»,
Міжнародний конкурс ресторанних технологій «Best Cook Fest»,
Міжнародний кондитерський фестиваль «EXPO SWEET-2019» (Республіка Польща),
Всеукраїнська олімпіада з харчових технологій (НУХТ, Київ)…
Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома
(Анатоль Франс)
Розвиток туристичного бізнесу в Україні та за її межами є одним з найперспективніших напрямів національної та світової економіки. У сучасних умовах інтерес до індустрії гостинності зростає з потужною швидкістю. Цей сектор економіки є найбільш чисельним за кількістю працівників і постійно потребує нових кадрів. Тому фахівці в галузі туристичного бізнесу є одними з найпрестижніших, найзатребуваніших та найбільш високооплачуваних спеціалістів!
Значна увага приділяється практичній підготовці здобувачів освіти. Навчальний процес передбачає низку виробничих практик та стажувань на підприємствах. До освітнього процесу залучаються провідні фахівці-практики, роботодавці та стейкхолдери, що проводять лекції, семінари, тренінги, воркшопи та майстер-класи. Важливим етапом є практика за кордоном.
Завдяки кропіткій праці педагогів студенти відділення успішно вчаться і весело відпочивають. Адже ніщо так не зближує, як гуртом проведене дозвілля, колективні поїздки, екскурсії, тематичні вечори.
Гостинно запрошуємо приєднуватись до сучасного, потужного та перспективного відділення харчових технологій та сфери послуг
Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»!!!