Майстри кадру та смаку

У ВСП «Вінницький торговельно–економічний фаховий коледж ДТЕУ» з метою популяризації спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» проведений конкурс відеороликів з приготування власних фірмових страв «Майстер кадру та смаку» серед студентів третього курсу, групи ТРГ – 153.

Кращими були роботи студентів: Смішко Діани – страва «Філе качки смажене з карамелізованою грушею та цитрусовими», Шугайло Тетяни – страва «Філе лосося в мигдалевих пластівцях запечене, вершково – сирний соус», Терещук Катерини – страва «Дорадо фарширована морським коктейлем та броколі».

  Вітаємо переможців, нехай у Ваших серцях завжди палає любов до своєї професії!

  Далі буде…

https://youtube.com/shorts/ztfLJdyC0fI