Кваліфікаційний екзамен зі спеціальності «Харчові технології»

9 червня 2021 р. студенти заочного відділення, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», успішно склали комплексний кваліфікаційний екзамен.
До складу екзаменаційної комісії увійшли:
- П’єцух Тетяна Петрівна – голова екзаменаційної комісії, завідувач виробництва ТМ «Україночка», - голова комісії;
- Лозовська Наталія Ігорівна – заступник голови екзаменаційної комісії, в.о. директора коледжу;
- Кублінська І.А. – методист відділення, викладач дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства»;
- Буняк Н.А. – викладач дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»;
- Демчук К.І. – викладач дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства».
З вітальним словом звернулися в.о. директора коледжу Наталія Ігорівна Лозовська та заступник директора з навчальної роботи Савлук Людмила Іванівна, які побажали студентам успішного складання екзамену, а екзаменаційній комісії - плідної роботи.
До екзамену було допущено 32 студенти, які повною мірою показали набуті у процесі навчання знання та успішно здали екзамен. Членами екзаменаційної комісії відзначено відповіді студентів Брика В., Гусь М., Зверховської Ю., Поліщука Р.