МАЙСТЕР-КЛАС «ПРАКТИЧНІ НАВИКИ ЮНИХ КУЛІНАРІВ ТА FOOD-БЛОГЕРІВ»

Заняття бувають різні. Так, 14 травня 2021 року в форматі онлайн на платформі meet майстер виробничого навчання Трубляк Г.М. провела відкрите заняття (майстер-клас) з навчальної практики «Практичні навики юних кулінарів та FOOD-блогерів».

Мета заняття: узагальнити, закріпити набуті знання, уміння та навички виробництва кулінарної продукції. Розвивати аналогічне, логічне та критичне мислення при вирішенні виробничих ситуацій, самостійність у роботі, а також уміння планувати роботу. Виховувати естетичний смак, доброзичливість, вимогливість, культуру спілкування; популяризувати фахову майстерність.

На занятті було створено віртуальний ресторан, де студенти презентували набуті під час опрацювання програми навчальної практики професійні кулінарні навики. Також студенти набули навичок food-блогерів, оскільки заняття проходили онлайн і виконані завдання здавали в форматі відео або фотозвітів.

Проведений майстер-клас показав високу зацікавленість студентів до обраного фаху кулінара - цікавого, «смачного», творчого, високооплачуваного та перспективного.