ПРЕЗЕНТАЦІЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЛОЛОГІЯ» У ВСП «ВІННИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ КНТЕУ»

25 травня 2021 року в Україні святкують День філолога. У цей день ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» вітає викладачів-філологів, мовознавців, перекладачів, лінгвістів і просто цінителів рідної мови зі святом. Цього ж дня відбувся онлайн-захід «Презентація спеціальності 035 «Філологія»», на який було запрошено учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл і ПТНЗ, а також їх батьків та тих, хто бажає більше дізнатися про дану спеціальність.
Викладачі іноземних мов ознайомили з особливостями спеціальності, актуальністю даної професії та сферами можливого працевлаштування, інформаційно-технічним забезпеченням, позанавчальними заходами, які проходять в коледжі.
Англійська мова має особливий статус, адже вона є мовою міжнаціонального спілкування. Сьогодні філологи перекладають і редагують тексти, роблять рекламу, вчать діловому спілкуванню і красномовству співробітників різних компаній, управляють роботою веб-сайтів та блогів. Філологи працюють у БУДЬ-ЯКІЙ сфері, яка потребує професійного володіння і роботи з усним і письмовим текстом.
We are waiting for our future students!