Відбулися батьківські збори груп першого курсу

   22 вересня 2017 року у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ пройшли батьківські збори для груп першого курсу. Майже 200 батьків відвідали цей традиційний захід, щоб переконатись, що вибрали для своїх дітей гідну професію та найпрестижніший навчальний заклад області.

   На порядку денному  - актуальні питання  організації навчально-виховного процесу в коледжі. Із вступним словом до батьків звернулась директор коледжу Валентина Євгеніївна Балицька, яка зазначила, що головним завданням адміністрації коледжу та педагогічного колективу є допомога студентам призвичаїтися до нових вимог і порядків, до нового оточення. Також директор коледжу наголосила на нововведеннях МОН щодо складання  Державної підсумкової атестації у формі ЗНО.

    Про організацію навчального процесу  доповіла завідувач відділення Лариса Миколаївна Яковлєва.

    Щодо виконання Правил внутрішнього розпорядку студентів ВТЕК КНТЕУ виступила заступник директора з виховної роботи Наталія Ігорівна Лозовська.                             

        Про профілактику  захворювань серед студентів коледжу та питання   проходження медичного огляду медичний працівник Оксана Василівна  Костюк.

       Збори продовжились у групах, де батьки поспілкувалися з керівниками груп  та викладачами.

     Батьківські збори є ефективною формою взаємодії між батьками й викладачами, яка допомагає реалізувати всі поставлені цілі.