Навчання здобувачів освіти першого курсу гр. ТРГ-159 спеціальності G13 Харчові технології у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» розпочалось із вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності».
Мета курсу – сформувати у здобувачів освіти уявлення про майбутню професійну діяльність, ознайомити з основними напрямами інноваційних харчових технологій, перспективами розвитку галузі та вимогами до фахівців.
Під час занять студенти дізнались про історію та тенденції розвитку галузі, сучасні виробничі процеси.
Крім того, в рамках вивчення дисципліни відбувся ряд цікавих заходів, а саме: заняття-екскурсія у ГРК «Шахерезада», практичне заняття у навчально-виробничій лабораторії, онлайн-зустріч з Романом ДУДАРОМ - випускником коледжу, який наразі працює су-шефом в італійському ресторані з відзнакою Michelin, захист проєктів на тему «Мій шлях до мрії».
Вивчення дисципліни допоможе першокурсникам усвідомити значення обраного фаху та налаштуватися на успішне навчання.