Вручення дипломів фахового молодшого бакалавра

6 липня 2023 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» відбулося вручення дипломів випускникам спеціальностей: «Філологія», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Готельно-ресторанна справа», «Цифрова економіка» і «Облік та оподаткування».
Розпочала вітання випускників директор коледжу Наталія Ігорівна Лозовська, яка побажала миру, здійснення мрій та перемоги для України. Зі словами вітання до випускників звернулися завідувачі відділень Світлана Володимирівна Петрань та Лариса Володимирівна Дудник.
Випускники, в свою чергу, поділилися найяскравішими моментами зі студентського життя, представивши свої відео-презентації. Старости груп виступили зі зворушливими словами подяки на адресу викладачів та батьків, а також від імені усіх випускників зібрали кошти на потреби Збройних Сил України.
Дорогі випускники! Нехай перед вами відкривається світла, захоплива дорога багатьох можливостей та творчих ідей. Нехай тільки хороше, яскраве і незабутнє чекає вас. Мирного неба та найскорішої перемоги України!