Календар матеріалів

08 Грудень 2014

Проведення досліджень студентами III го курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції» на заняттях з хімії

05.12.2014р в групі ВП-133 було проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни «Неорганічна хімія» викладачем-спеціалістом ІІ-Ї категорії Апаріною Л.Ю. «Нітроген та його сполуки». На даному занятті були використані мультимедійні презентації, робота з інтерактивною дошкою.

Інтерактивні засоби на заняттях іноземних мов як технології стимулювання студентів до вивчення іноземних мов

03.12.2014 р. викладачем іноземних мов Радудік О.Є. було проведено відкрите заняття з іноземної мови на тему: “Наука, наукові відкриття та видатні вчені” в групі ТК – 76.

Викладання матеріалу супроводжувалося презентаціями, відеороликами (Symphony of Science – The Poetry of Reality) , творчими роботами, рольовими іграми. Викладач використав весь потенціал лінгафонного - комп’ютерного кабінету.

The Day of English

04. 12. 2014 наш коледж відвідали волонтери з США. Це студенти Колумбіійського університету м. Нью-Йорк  Дейвід та Тейлор. Візит волонтерів було організовано викладачем іноземних мов Рудніцькою Л.М. На заняттях було обговорено теми, які вивчаються на другому курсі «Гроші та валюта». Американські гості розповіли багато цікавого з історії державних діячів, зображених на банкнотах США.