Календар матеріалів

10 Вересень 2015

Міжнародний день краси

Сьогодні 9 вересня увесь світ відзначає Міжнародний день краси.

Це свято було засноване ще у 1995 році. З кожним роком уявлення про красу міняються, і радує те, що все більше уваги приділяється не просто красі, а й здоров'ю.

Саме тому Рада студентського самоврядування коледжу ініціювала проведення майстер-класів по візажу та створенню приголомшливих зачісок для студенток-красунь.

Дівчата з задоволенням виступили як в ролі майстрів, так і в ролі моделей ще раз довівши, що українські дівчата найгарніші в світі!

Засідання Ради студентського самоврядування 08.09.2015

8 вересня 2015 року в коледжі відбулося засідання Ради студентського самоврядування. Активну та креативну молодь привітала директор коледжу Валентина Євгеніївна Балицька, яка націлила студентів на цікаве та різнобарвне студентське життя, запевнила у підтримці в організації та реалізації цікавих ідей та проектів, а також запевнила, що й надалі робитиме все, щоб покращити умови для навчання та дозвілля студентів.

Зустріч з керівником відділення ПриватБанк

7 вересня 2015 року була проведена зустріч студентів групи Ф-6 з керівником відділення ПриватБанк Цвігун Вітою Борисівною. Майбутні випускники дізналися цікаву інформації про онлайн-практику та перспективи роботи в ПриватБанку. Студенти зацікавилися прикладами кар’єрного росту співробітників банку.

Віта Борисівна провела захоплюючий майстер-клас із обслуговування клієнтів у Приват24, відповіла на низку цікавих запитань від студентів та викладачів.