Календар матеріалів

15 Лютий 2016

Відкрите заняття з астрономії

10.02.16 р. викладачем Сачок А.М. у групі РО-2 було проведено відкрите лекційне заняття з предмету «Астрономія» на тему «Небесна сфера та добовий рух світил».

Лекція супроводжувалася мультимедійною презентацією та відеороликами. Студенти навчилися знаходити найпопулярніші сузір’я та зірки, орієнтуватися на місцевості за Полярною зіркою.

 

Участь викладачів у дев'ятій Всеукраїнській науково-практичній конференції «Нові інформаційні технології в світі»

Викладачі коледжу Бабій Л.С. та Шилов А.В. взяли участь в дев'ятій Всеукраїнській науково-практичній конференції «Нові інформаційні технології в світі», яка відбулась 11 лютого 2016 року в Київському національному університеті ім. Т.Шевченка

Відкритий Всеукраїнський турнір з кікбоксингу ВАКО «Кіммерія

4  лютого в Одесі відбувся Відкритий Всеукраїнський турнір з кікбоксингу
ВАКО «Кіммерія» ,  у якому взяв участь студент нашого коледжу Коваленко Сергій групи ВП-139 серед юнаків та юніорів. В результаті зайняв 1 місце. Група ВП-139 вітає його з перемогою та бажає не зупинятися на досягнутому , а тільки йти вперед і досягати поставленої мети !!!

 

 

Загальні збори студентів спеціальностей ВП, БО, РО

10 лютого 2016 року в актовій залі коледжу відбулися загальні збори студентів ІІ та ІІІ курсів денної форми навчання. На зібранні було обговорено підсумки навчально-виховної роботи  за І семестр     2015-2016 навчального року.