Календар матеріалів

03 Червень 2016

Олімпіада з дисципліни "Устаткування закладів ресторанного господарства"

02.06.16 р. відбулася олімпіада з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» для студентів ІІ курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції». В олімпіаді взяли участь 4 студенти з гр. ВП – 138 та 4 студенти з гр. ВП – 137, які найкраще засвоїли вивчений програмний матеріал та мають здібності до вирішення нестандартних завдань з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства».

Участь студентів коледжу в Міжнародному чемпіонаті з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BESTCookFESTJunior – 2016»

З 31 травня по 3 червня 2016 року студентки групи ВП-135 Буран Карина, Вітт Христина та студент групи ВП – 137 Швець Дмитро брали участь в Міжнародному чемпіонаті з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів "BESTCookFESTJunior – 2016".
Під час проведення чемпіонату наші кухарі-юніори мали унікальну можливість продемонструвати високий рівень кулінарної майстерності, збагатити свій кулінарний досвід, дізнатися про ноу-хау кулінарного мистецтва в Україні та світі, запровадити набуті знання та вміння у власну практичну діяльність.