Календар матеріалів

13 Грудень 2016

ДЕНЬ КАР’ЄРИ

Незабаром в коледжі відбудеться випуск спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Товарознавство та комерційна діяльність», «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит» і «Ресторанне обслуговування».
З цією метою 13.12.2016 р. проводився «День кар’єри». На захід були запрошені потенційні роботодавці майбутніх випускників. Приємно вразили пропозиціями представники мережі магазинів «Українські товари», «Україночка», гіпермаркету «Епіцентр» та готелю «Optima Vinnytsia».

Відкрите заняття з теми «Регулювання і контроль діяльності підприємств у сфері торгівлі»

09.12.2016 року, в групі ТК- 78, викладач СолоненкоЛ.М. провела відкрите заняття (лекція) з дисципліни «Організація і технологія торговельних процесів» з теми «Регулювання і контроль діяльності підприємств у сфері торгівлі».

Герої нашого часу

В рамках місячника «Військово-патріотичного виховання» викладачами історії організовано перегляд фільмів про учасників АТО.
Мета заходу:виховувати у студентів любов до України, патріотизм, повагу до її захисників – учасників АТО; довести до свідомості студентів, що ми самостійно відповідаємо за долю нашої держави, що кожен українець повинен мати активну громадянську позицію щодо подій на сході України.

Виставка-ярмарок авторських творів «Руками створена краса»

12 грудня в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати розпочався ярмарок авторських творів людей з обмеженими можливостями «Руками створена краса». В рамках ярмарку вперше проходить фестиваль подільської кухні, де мешканці та гості міста матимуть змогу скуштувати національні українські страви у виконанні зірок кулінарії та вінницьких «майстринь кухні». Ініціатором та незмінним організатором заходу стала Громадська організація «Гармонія».