Календар матеріалів

14 Лютий 2017

Love is…. Кохання це …

Саме під таким гаслом пройшов день 14 лютого в коледжі. Протягом дня викладачі та студенти мали можливість насолоджуватись фотопроектом викладача іноземної мови Губрій Наталії Миколаївни та студентки групи ВП-139 Кулизької Альони. В актовій залі проведено захід до Дня pакоханих? в ході якого студенти намагались з’ясувати відповідь на довічне питання: «Хто розумніший, чоловіки чи жінки?». Дуель юнацького і дівочого світів ділився на раунди, що складалися з бліцопитувань, різних конкурсів та змагальних ігор.

День закоханих в гуртожиту

13 лютого у гуртожитку №1 відбулася конкурсно-розважальна програма «Сила + Грація», присвячена Дню святого Валентина. У конкурсі змагалися між собою дві команди – хлопців та дівчат. Уся програма супроводжувалася конкурсами, у яких учасники показали своє вміння знаходити вихід із складних ситуацій, передавати свої емоції за допомогою жестів та міміки і навіть віршувати.
Судили конкурсантів журі та у результаті зробили висновок, що сила та грація між собою взаємопов’язані та доповнюють одне одного, тому результат був на користь обох команд.