Календар матеріалів

05 Квітень 2017

День відкритих дверей 05.04.2017

5 квітня 2017 року в коледжі проходив День відкритих дверей, що викликало інтерес у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

Коледж відвідали більше 300 учнів загальноосвітніх шкіл, профтехучилищ Вінниці та Вінницької області.

Після оглядової екскурсії, під час активного діалогу, гості дізнались чимало цікавого про один із найпрестижніших навчальних закладів Вінниччини.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У ВІННИЦЬКОМУ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОМУ КОЛЕДЖІ КНТЕУ

5 квітня з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я студенти та викладачі коледжу на чолі з директором Валентиною Балицькою і керівником фізичного виховання Олександром Кривенком провели Фестиваль ранкової зарядки та рухової активності «Рух заради здоров’я».  

Молоді «Вітрила» Вінниччини

Поезія... Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Саме такі завдання ставить перед собою літературна студія «Вітрила», яка з 30-х років минулого століття діє при кафедрі літератури Вінницького державного педагогічного університету.

Призове місце у заочному етапі Національного туру Міжнародного конкурсу «Традиції народів України, Болгарії і Молдови щодо раціонального використання, збереження та відновлення біорізноманіття»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Громадська організація «Екологічний клуб «Еремурус» та Бюро з питань екології УГКЦ протягом 2016-2017 н. р. провели заочний етап Національного туру Міжнародного конкурсу «Традиції народів України, Болгарії і Молдови щодо раціонального використання, збереження та відновлення біорізноманіття».