Календар матеріалів

31 Травень 2018

Кращий за професією (бухгалтерські та економічні дисципліни)

​30 травня 2018 року відбувся конкурс Кращий за професією (бухгалтерські та економічні дисципліни). Участь взяли студенти випускових груп БО-95 та Ф-8. Конкурс складався з двох частин: теоретичної (розв'язування спеціалізованих задач) та творчої (конкурс резюме). Самопрезентацію конкурсантів оцінювали незалежні члени журі: керівник відділення ПАТ "Приватбанк" Межлумян Марина Петрівна та менеджер по персоналу ТОВ "Епіцентр" Ільченко Тетяна Володимирівна.

Відкритий навчально-виховний захід «Історія математики за 40 хвилин»

22 травня 2018 року викладачами коледжу Сачок А.М., Куленко Т.В. та Савенко М.А. в рамках тижня циклової комісії математики та інформатики було проведено відкритий навчально-виховний захід«Історія математики за 40 хвилин». Студентам коледжу було запропоновано розглянути основні етапи розвитку уявлень про походження числа, десяткової системи числення, як з’явилися основні теореми геометрії та формули скороченого множення. Також студенти могли відчути себе першовідкривачами числа та зрозуміли чому ділити на нуль не можна.

Відкрите заняття гуртка фізики

22 травня 2018 року викладачами коледжу Сачок А.М та Вітюком А.М.. в рамках тижня циклової комісії математики та інформатики було проведено відкрите заняття гуртка фізики. На занятті були гуртківці та запрошені гості. Гуртківці  продемонстрували результати роботи усіх засідань протягом року: створені інтерактивні карти знань з обраних тем фізики на основі онлайн-платформи COOGLE та відеоролик по застосуванню електромагнітних хвиль. Гуртківець Постолатій Микола продемонстрував авіамодель створеного ним літака.

Відкрите лекційне заняття з фізики на тему «Будова атома. Енергія зв’язку. Ядерні реакції»

23 травня 2018 викладачем коледжу Сачок А.М. було проведено відкрите лекційне заняття з фізики на тему «Будова атома. Енергія зв’язку. Ядерні реакції».Студентам було запропановано різні методи роботи на занятті для активізації роботи та поступове закріплення нового матеріалу. Хоча обрана тема є досить важкою для сприймання, проте студенти були активними та працювали на повну силу. А для гарного настрою та підведення підсумків викладач запропонувала улюблений тип роботи – гру в додатку Kahoot.