Календар матеріалів

04 Червень 2018

Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018»

1 червня 2018 року 30 студентів ВТЕК КНТЕУ взяли участь у Всеукраїнському забігу «Зелена миля 2018» серед закладів вищої освіти (технікумів та коледжів). Переможців і призерів забігу визначили окремо як серед юнаків так і дівчат. Студенти нашого коледжу Мукомел Вікторія з часом 3 хв 40 с та Сеник Катерина – 3 хв 43 с створили гідну конкуренцію переможеці змагань і зайняли відповідно ІІ і ІІІ місце.

Участь у святі «Дитинство – країна мрій»

1 червня 2018р. Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА в Подільському зоопарку проведено свято «Дитинство – країна мрій», присвячене Дню захисту дітей. Студенти групи Т-3 (Власюк Анастасія, Зіміна Діана, Коломієць Діана, Побережна Катерина, Скрипник Оксана, Маційчук Андрій, Платовський Богдан, Сірик Михайло) взяли активну участь у волонтерській діяльності, а саме, допомагали вітати подарунками та солодощами учасників свята.

ДОСТОЙНА УЧАСТЬ ВТЕК КНТЕУ У ВИСТАВЦІ ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ І ТЕХНІКУМІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

31 травня 2018 року коледж достойно презентував свої досягнення на ВИСТАВЦІ ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ І ТЕХНІКУМІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ в чотирьої номінаціях:
1.Науково-методичне забезпечення (34 експонати - навчальні посібники та матеріали участі викладачів та студентів в науковій роботі). Журі відзначило такі експонати: Матвієнко Людмили Анатоліївни, викладача спеціальних дисциплін - за найбільшу кількість долучених до наукової роботи студентів, Марчука Івана Миколайовича, викладача біології - за навчальний посібник з біології.

ПРОЕКТ "Let's help"

31 травня РСС ВТЕК КНТЕУ та Студентська рада Вінниччини реалізували проект "Lets help". Ми допомогли пофарбувати дитячий майданчик Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату аби дітки могли весело проводити час, граючись на ньому. Також ми мали змогу побувати у Вінницькому обласному соціально-психологічному центрі дітей, де намалювали з вихованцями плакат на згадку з відбитками їх ручок.