Календар матеріалів

26 Вересень 2018

Зустріч з представником патрульної служби

25.09.18 р. в коледжі відбулась зустріч студентів І курсу з капралом-інспектором роти № 3 УПП у Вінницькій області Загорічук Оленою Леонідівною. Мета зустрічі: ознайомлення молоді з можливими правопорушеннями та їх наслідками, а саме: паління, вживання наркотичних засобів, негативна поведінка в громадських місцях.
Капрал пояснила студентам правила проведення затримання, поверхневого огляду та складання протоколів за протиправні дії, розповіла про права та обов’язки громадян при спілкуванні з поліцейськими.

Тренінг з провідним фахівцем торгівлі

25 вересня 2018 року в групі ПТ-81 відбувся тренінг з провідним фахівцем торгівлі, керуючою магазину «Ватсон», випускницею нашого коледжу, Гречановською Аріною.
Студенти мали можливість дізнатися про структуру мережі цих магазинів, працевлаштування, критерії підбору працівників та секрети стрімкого кар’єрного росту на підприємстві, якого досягла наша випускниця.

Міжнародний день студентського спорту

20 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день студентського спорту. З метою підвищення значущості спорту в навчальному закладі та залучення студентів до здорового способу життя радою студентського самоврядування проведенні змагання між юнаками коледжу з підтягування на перекладині. Хлопці демонстрували свою силу, витримку та бійцівський дух. Кожен проявив себе як справжній чемпіон.
Переможцями стали:
I місце – Павличенко Максим (ХТ-141),
II місце – Ганський Олег ( ХТ-143),
III місце – Ковердинський Владислав (ПТ-84).
Вітаємо всіх учасників!