Календар матеріалів

20 Лютий 2020

ВТЕКоледж взяв участь у Всеукраїнському круглому столі "Фінансово-економічне забезпечення соціального розвитку України"

19 лютого 2020 року студенти групи ФБС-11: Шерепа Валерія та Кімічева Яна під керівництвом викладача Тімошенко Н.М. взяли участь у Всеукраїнському круглому столі "Фінансово-економічне забезпечення соціального розвитку України", що відбувся у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ. Студенти з різних навчальних закладів Вінниці презентували результати наукових досліджень із актуальних тематик та обговорили шляхи вирішення проблемних питань фінансово-економічного забезпечення соціального розвитку України.

У ВТЕКоледжі відбулася лекція-тренінг «Як організувати власну справу – досвід успішного підприємця»

18 лютого 2020 року викладачем Величко Л.В. організовано тренінг для студентів групи ПТ-83 за участю ФОП-ЕКО морозиво «Funny Bear» Лукашової Вікторії Валеріївни.

У ВТЕКоледжі пройшли змагання з волейболу

В програмі внутрішньоколеджної Спартакіади серед навчальних груп з 10.02.2020 по 17.02.2020 року в спортивній залі коледжу відбулися змагання з волейболу серед змішаних команд. Дванадцять команд, розподілених в трьох групах, змагалися між собою за вихід у фінальну трійку.
У вирішальних іграх зустрілися волейболісти груп ПТ-83, ФБС -11 та ОП-100. Впевнено перемігши своїх суперників, команда групи ПТ-83 здобула І-е місце, на другому – ФБС-11, на третьому – ОП-100.

Участь студентів ВТЕКоледжу у XІ Всеукраїнському конкурсі з українознавства «Патріот»

Патріотизм починається з малого –

з любові до місця, де ти народився,

де живеш, з любові до своїх батьків,

до своєї історії, до рідної мови,

до справи, яку ти виконуєш.

Кожна людина не залежно від віку, статі, посади повинна бути патріотом, і не має значення, чи ти президент країни, чи учень школи  – твій патріотизм –  у якості виконання тієї справи, якою ти займаєшся.

У ВТЕКоледжі організовано виставку «На варті наших душ Небесна Сотня»

Світлій пам’яті Героїв Небесної сотні у бібліотеці коледжу організована тематична виставка «На варті наших душ Небесна Сотня», яка містить документальні та художні книги сучасного українського автора В.П.Половинчука про події на Майдані, «Небесний сектор. Добровольці», «Озеро зради» , «Все буде добре», а також світлини Героїв Небесної Сотні та підбірка газетних статей «Діти твої, Україно».