Календар матеріалів

21 Травень 2020

Конкурс студентських есе від Kasta.ua на тему «Карантин і криза – виклик або нова можливість для України»

Online лідер продажів в Україні - Kasta.ua (https://kasta.ua/) проводить конкурс студентських есе: «Карантин і криза - виклик або нова можливість для України».

Мета конкурсу есе - спонукати молодих і талановитих студентів розвивати творчий потенціал та критичне мислення, стимулювати навички вирішення завдань у нестандартних ситуаціях.

Всесвітній день вишиванки

21 травня - Всесвітній день вишиванки, день української краси. У цей день студенти ВТЕКоледжу традиційно влаштовують флешмоби. Цьогоріч, на жаль, - інший формат. І все ж карантин — не привід день вишиванки провести нудно. Незважаючи на відстань, родина ВТЕКоледжу - РАЗОМ! Вітаємо всіх! Легкості та світлих думок, як білосніжні решетилівські сорочки білим по білому; квіткового розмаю, як на подільських сорочках; впорядкованості та гармонії у справах, як у гуцульських мотивах. Ну і щоб на вашому життєвому полотні було побільше червоного кохання і поменше чорних моментів.

Zoom-конференція за участі заступника директора з виховної роботи

Протягом минулого тижня у Вінницькиому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулися інформаційні зустрічі у форматі Zoom-конференції за участі заступника директора з виховної роботи Яковлєвої Лариси Миколаївни, керівників груп та студентів. Під заходів обговорювались питання зміни графіка навчального процесу, форми проведення іспитів, ЗНО тощо.
Студенти отримали повноцінні відповіді на поточні питання при проведенні дистанційного навчання у ВТЕК КНТЕУ. Усі зустрічі проходили у жвавому контакті, насиченому питаннями та відповідями.

День гостинності у ВТЕКоледжі в новому форматі

20 травня 2020 року у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся традиційний День гостинності, але в оновленому форматі – ОНЛАЙН.

 З вітальним словом до гостей звернулась директор ВТЕК КНТЕУ, кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку й оподаткування Волинець Оксана Олександрівна. Особливу увагу Оксана Олександрівна приділила можливостям і перспективам, які отримує студент, навчаючись у Вінницькому торговельно-економічному коледжі.