Календар матеріалів

15 Грудень 2021

Жалоба з приводу передчасної смерті студента коледжу

 Колектив викладачів та студентів ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті студента коледжу групи ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» Червоного Олександра.

Висловлюємо щирі співчуття родині

Відкритий виховний захід групи ПТ-86 «Андріївські вечорниці: культурна спадщина українського народу»

13.12.2021 року в групі ПТ-86 під керівництвом викладача Солоненко Л.М. проведено відкриту виховну годину з теми  и «Андріївські вечорниці: культурна спадщина українського народу».

Під час виховного заходу студенти ознайомили запрошених гостей зі святкуванням українських Андріївських вечорниць за канонами стародавніх традицій.

Учасники та глядачі з групи ОП - 101 куштували калиту та ворожили на долю.

ПЕРЕМОЖЦІ І ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

У нашому коледжі дуже багато навчається не лише креативних, а й вмотивованих та активних студентів. Ось уже втретє за цей семестр  викладачами циклової комісії філології було проведено олімпіаду на визначення рівня знань студентів з української мови. І ми раді констатувати: дистанційне та змішане навчання не позначилися на результатах (що було видно з робіт студентів). Важко визначити найкращих , боротьба точилася за десяті й соті бала. Але...
 Переможцями стали: 
1місце - Маціборко Анна, Ф-1;