Календар матеріалів

19 Травень 2022

Позанавчальний захід до Дня банківського працівника "Кредитний експрес"

20 травня 2022 року в Україні відзначають день банківського працівника. Викладачем Тімошенко Н.М. було проведено позанавчальний профорієнтаційний захід на тему "Кредитний експрес". Мета - знайомство зі спеціальністю та вивчення переваг та недоліків кредитних відносин. Було розглянуто історичні факти виникнення банківських установ та кредитних відносин. Дискусійно обговорено особливості кредитування в Україні та за допомогою інтерактивних засобів визначено основні перевагт та недоліки кредиту.

Школа педагогічної майстерності з теми "Excel в роботі викладача"

18 травня 2022 року відбулося чергове засідання школи педагогічної майстерності на тему "Excel в роботі викладача". Завідувач навчально-методичного кабінету Тімошенко Н.М. та заступник директора з виховної роботи Космина О.Л. провели майстер-клас щодо застосування цієї програми у роботі викладача та керівника групи.

Виховна година «Вишиванка – генетичний код нації»

У третій четвер травня група Т-7 на чолі з керівником Фадєєвою Т.Ю. провели виховну годину. Адже саме у цей день відзначають свято вишиванки. Свято започатковано у 2006 році. І з того часу розрослося до міжнародного масштабу. 
Із далекого минулого прийшло до нас рукоділля – рук діло – шиття, плетіння, в’язання, вишивання, різьблення, ткацтво. І виникло воно з любові до рідної землі і батьківської оселі, зі спілкування з навколишнім світом та потреби не стільки бачити красу, а й творити її власними руками. 

Бліц-інфо «Споживай корисне та якісне. Оливкова олія»

17 травня, під керівництвом викладача Бевзи С.С., відбувся захід бліц-інфо «Споживай корисне та якісне. Оливкова олія»  в групах ПТ-86, ХТ-149.

 Студентка групи ПТ-86 Даша Гуцал  поділилася своїми здобутками у дослідженні корисних властивостей та цікавих фактів про оливкову олію.   Слухачі отримали корисні, практичні поради у виборі цього продукту.