Календар матеріалів

23 Лютий 2023

Масниця... Сили світла і тепла, нарешті остаточно перемагають

Масниця... Сили світла і тепла, нарешті остаточно перемагають.
В Україні це свято символізує всепрощення та примирення. В цей час вирішують всі конфлікти, перепрошують та пробачають аби зустріти весну у злагоді і мирі.
Студенти ВСП" Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ", групи ХТ-149 Кузьменко Оксана та Бонзак Каріна під час виробничої практики в ресторані "Mont Blanc" відпрацьовують уміння та навички з приготування млинців з чорнилом каракатиці, начинкою з сьомги, сиром кремата та з куркумою, начинкою з крем сиру та часником пастою.

Перемога у Виставці-конкурсі «Ми у творчості знаходимо себе»

Студентки ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» Дзюба Олександра, Криворучко Дар’я та Молчанова Анастасія, під керівництвом викладачів Фадєєвої Т.Ю. та Павлюк Л.Д., взяли участь у виставці-конкурсі «Ми у творчості знаходимо себе», що проводилась Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» і створили відеопроєкт «Пам’ятні дати визначних місць Вінниці».
Після засідання конкурсної комісії проєкт отримав найвищі бали та увійшов до переліку кращих робіт у номінації «Пам’ятаємо та шануємо минуле заради майбутнього».

ОЛІМПІАДА З БІОЛОГІЇ

22.02.2023 року викладачем Марчуком І. М. була проведена олімпіада з біології серед студентів ІІ
курсу. Студентам були запропоновані цікаві завдання проблемного та творчого характеру.
У процесі вони проявили роботи високий рівень знань, творчий потенціал та нестандартний підхід.
Переможцями стали:
І місце – Навроцький Анатолій (ТРГ-151)
ІІ місце – Парсяк Богдана (Т-8)
ІІІ місце – Бойко Максим (ТРГ-151)
Такі заходи допомагають виявити та відзначити здібну молодь, яка є майбутнім нашої країни.

КОНКУРС НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З УКРАЇНСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

До Міжнародного дня рідної мови за ініціативи Вінницької центральної міської бібліотеки імені Івана Бевза та ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» започатковано Конкурс наукових досліджень з української філології. Поява будь-якої мови — це не подія, а тривалий процес, що відбувається протягом кількох століть. На тлі військової агресії, цілком природно, зріс інтерес до історії, походження, розвитку української мови та літератури як основної ознаки нашої нації.