День гостинності у ВТЕКоледжі в новому форматі

20 травня 2020 року у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся традиційний День гостинності, але в оновленому форматі – ОНЛАЙН.

 З вітальним словом до гостей звернулась директор ВТЕК КНТЕУ, кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку й оподаткування Волинець Оксана Олександрівна. Особливу увагу Оксана Олександрівна приділила можливостям і перспективам, які отримує студент, навчаючись у Вінницькому торговельно-економічному коледжі.

  До участі у зустрічі з майбутніми студентами долучилась заступник директора ВТЕКоледжу, кандидат економічних наук Тімошенко Наталія Миколаївна. Мова йшла про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів. Наталія Миколаївна акцентувала увагу на можливостях кар’єрного росту та конкурентних перевагах  випускників нашого закладу освіти на ринку праці.

   Відповідальний секретар приймальної комісії, завідувач відділення Побірська Інна Володимирівна ознайомила учасників зустрічі з Правилами прийому  та особливостями вступної кампанії 2020 року, відповіла на запитання, що виникли в гостей ВТЕКоледжу.

 Про те, яким насиченим та цікавим може бути студентське життя поділилась голова ради студентського самоврядування , студентка групи Т-5 Гуртовенко Валерія.

 Для усіх гостей трансляції проведено віртуальну екскурсію аудиторіями коледжу, під час якої відвідувачі могли побачити матеріальну базу закладу.

Модератором заходу була заступник директора з навчально-виховної роботи Яковлєва Лариса Миколаївна. Технічну підтримку здійснював викладач коледжу Вітюк Анатолій Миколайович.

Отже, запрошуємо на навчання до ВТЕколеджу!

Кращі мають навчати кращих!