Перемога у Міжнародному кондитерському фестивалі «EXPO SWEET-2019»

16-20 лютого 2019 р. у м. Варшава (Польща) на базі Експо XXI Центру за сприянням Global Sugar Artists Network та Українського кулінарного союзу відбувся міжнародний кондитерський фестиваль «EXPO SWEET-2019».
Мета фестивалю - популяризація творчих досягнень у кондитерському мистецтві, втілення креативних ідей для розширення асортименту кондитерських виробів; сприяння підвищенню професійної майстерності майбутніх фахівців ресторанного господарства.
До складу журі Фестивалю входили професійні кондитери з країн Європи, неодноразові переможці багатьох міжнародних конкурсів.
Наші студентки-технологи Боднар Катерина - група ХТ-141, Подольська Маріанна і Пасічнюк Софія – група ХТ-142 та Савчук Тетяна - група ХТ-143, не лише гідно представили коледж, але й блискуче впоралися із завданням конкурсної програми, презентувавши неперевершені роботи з мастики, шоколаду, пряничного тіста, а також святковий торт. В роботах студентів вдало поєднано творчий задум кондитерських композицій та складну техніку їх виконання, різноманітність кольорів і текстур.
Удача супроводжувала студенток-переможців завдяки кропіткій та злагодженій роботі разом з наставниками – викладачами коледжу: Гриньовою Оленою Володимирівною, Безрученко Ольгою Миколаївною, Кублінською Іриною Анатоліївною, Буняк Ніною Анатоліївною.
Пишаємося переможцями та зичимо нових звершень та здобутків на професійній ниві!