У ВТЕКоледжі відбулася онлайн-зустріч адміністрації, студентів та потенційних абітурієнтів

Карантин не став на заваді спілкуванню, щирим посмішкам та привітанням, адже всі пам’ятають, що ми одна велика родина, а тому 7 травня 2020 року на Інстаграм-каналі відбулася онлайн-зустріч адміністрації, студентів та потенційних абітурієнтів ВТЕКоледжу. Спілкувалися близько 1,5 години, приєдналося 138 учасників.

Модератором онлайн-зустрічі стала студентка Валерія Гуртовенко - член Ради студентського самоврядування коледжу.

Директор коледжу Оксана Олександрівна Волинець розповіла студентам про особливості роботи в умовах віддаленого навчання, відповіла на питання, що турбують студентів та абітурієнтів – про сесію та практику-онлайн, про особливості підготовки до ЗНО, про вступну кампанію в карантинних умовах тощо. Зазначила, що всі наші студенти приєднані до гугл-класів зі всіх дисциплін та предметів, що подолані труднощі початку дистанційної роботи. Звернула увагу на те, що ефективність окремих видів роботи стала навіть вищою, ніж була в аудиторії. Подякувала студентам від імені педагогічного колективу за сумлінну і якісну роботу при опануванні програм дисциплін, виконанні й захисті курсових робіт, звітів з практики.

Окремою сторінкою віддаленої спільної роботи є заходи Ради студентського самоврядування: бук-челенджі, флешмоби – до всіх пам’ятних та знаменних дат, презентації спеціальностей тощо. Оксана Олександрівна висловила щирі подяки кожному студенту за активність в соціальних мережах, де проходять ці заходи.

А головне – наголосила на тому, що в коледжі порожньо без студентів, їх гамірної поведінки, їх веселощів та пустощів, їх ініціативи та творчого натхнення, їх допитливості й юного гнучкого розуму.

Такі зустрічі стануть частими і колектив ВТЕКоледжу відповідатиме на всі запити й потреби своїх студентів та абітурієнтів!

СТУДЕНТИ ВТЕКоледжу – найкращі й ми сумуємо за вами! Залишайтеся здорові ви й ваші родини, миру й процвітання нашій країні, рідному коледжу й кожній людині на Богом даній землі!