V Всеукраїнська науково-практична конференція з теми «Професійна компетентність педагога в умовах оновлення змісту освіти та вимог ринку праці»

27 січня 2022 року на базі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» на платформі «Google Meet» відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція з теми «Професійна компетентність педагога в умовах оновлення змісту освіти та вимог ринку праці», головною проблемою якої було дослідити та презентувати модель діджиталізації сучасного закладу фахової передвищої освіти. Зі вступним словом звернулася в. о. директора ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» Наталія Лозовська.
Учасники конференції:
Наталія Тімошенко, к.е.н., завідувач навчально-методичного кабінету ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» виступила з доповіддю «Модель діджиталізації сучасного закладу фахової передвищої освіти».
Людмила Половенко, доцент кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ власний досвід презентувала у доповіді на тему: «Кібергігієна в умовах діджиталізації освітнього простору».
Оксана Мельник, к.філ.н., викладач ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» повідомила про «Використання елементів цифрової освіти на заняттях української мови і літератури в умовах дистанційного та змішаного навчання».
Олена Радудік, викладач іноземних мов ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» доповіла на тему: «Розвиток професійної компетентності викладача іноземних мов за допомогою технологій Self-коучингу».
Альона Сачок, викладач ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» виступила з доповіддю «Web-квест як засіб формування інформаційної компетентності на заняттях математики, фізики та в позанавчальній діяльності».
Микола Гуменчук, викладач ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» поділився своїм напрацюванням з теми «Використання платформи Youtube при викладанні фізики та математики».
Олена Олексієнко, викладач ВСП «Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ» власний досвід презентувала у доповіді на тему: «Інформаційно-комунікаційні технології в самостійній і позааудиторній роботі студентів».
Насамкінець гості отримали сертифікати про участь у конференції. Колеги обмінялись враженнями від співпраці.
Дякуємо усім учасникам зустрічі! Зичимо міцного Вам здоров’я, наснаги та натхнення!