Вибори директора Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ

     20 вересня 2019 року згідно з наказом Київського національного торговельно-економічного університету у Вінницькому торговельно-економічному коледжі відбулися вибори директора. На зборах трудового колективу були присутні ректор КНТЕУ – доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Мазаракі А.А. та директор ВТЕІ КНТЕУ, доктор філософських наук, професор, заслужений працівник освіти України Замкова Н.Л.

   Відповідно до умотивованого рішення загальноуніверситетської  конкурсної комісії, після розгляду заяв та відповідних документів до конкурсу допущено Волинець Оксану Олександрівну.

    Після таємного голосування лічильна комісія на чолі з Буняк Н.А., викладачем коледжу, оголосила результати:

Волинець О.О.   «ЗА» - 94 голоси

                          «ПРОТИ» - 6 голосів

Новообраного директора Вінницького торговельно-економічного коледжу  привітав ректор КНТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович і зауважив, що така помітна підтримка з боку колег – це не просто висока оцінка діяльності Оксани Олександрівни на посаді заступника директора та в.о.директора коледжу, а й відповідність запропонованої нею програми розвитку закладу на наступних 5 років очікуванням колективу, а це – надважливо.

Вітаємо Волинець Оксану Олександрівну

та бажаємо міцного здоровя, наснаги та нових перемог!