Атестація майбутніх фахівців у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

Підсумком трирічного навчання здобувачів освіти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» є кваліфікаційні екзамени. Це результат стартового майданчика кар’єрного зростання майбутніх випускників коледжу.
Атестація проводиться відповідно до розкладу роботи екзаменаційних комісій з 15 червня 2023 р. для здобувачів освіти груп денної форми навчання спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 071 «Облік і оподаткування», 241 «Готельно-ресторанна справа», 035 "Філологія", 051 "Економіка".
Кваліфікаційний екзамен для здобувачів освіти денної форми навчання проводився очно в аудиторіях коледжу, з дотриманням вимог безпеки під час воєнного стану. Частина студентів, що перебували за кордоном складають кваліфікаційний екзамен онлайн у режимі відео конференції.
Голови екзаменаційних комісій є представниками банківських установ, підприємств торгівлі та сфери послуг: Тихолаз Н., Зозуляк Л., Поліщук С. А., Капура О., Якубовський В., Гуменна В., відзначають високий та достатній рівень сформованості фахових компетентностей випускників, належне володіння теоретичними знаннями та практичним навичками.