Календар матеріалів

01 Червень 2023

Діти – майбутнє нашої держави

Діти – майбутнє не тільки для нашої держави, а й для всього світу. Щорічно 1 червня відмічається Міжнародний День захисту дітей, запровадженого з метою забезпечення щасливого життя дітей.
Цьогоріч студенти ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» завітали до учнів молодших класів Вінницької початкової школи №5.
Студенти підготували для школярів розважальну програму, провели веселі конкурси та ігри. Діти активно і з цікавістю брали участь в усіх змаганнях, а також розповідали про свої захоплення, улюблені ігри та шкільні предмети.

ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЛОЛОГІЯ»

Викладачами іноземних мов циклової комісії філології ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 30 травня 2023 року було організовано і проведено захист курсових робіт. Студенти випускної групи Ф-1 спеціальності «Філологія» захищали роботи дистанційно у форматі відеоконференції.

На жаль, через повітряні тривоги та небезпеку ймовірних атак ворога було вирішено проводити захист саме в онлайн-форматі. Проте на якість відповідей та процес захисту в цілому це не вплинуло. Студенти з розумінням віднеслися до обставин, що склалися, мобілізувалися та справилися із завданням.

ПЕРЕМОЖЦІ ВЕСНЯНИХ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАД У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

Весна цьогоріч дивувала і погожими сонячними днями, і весняною прохолодою, яскравими зустрічами, майстер-класами, конкурсами під час традиційних занять та  тривожними особливостями дистанційного навчання. Проте студенти ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» довели, що ніщо не стане на заваді викладанню всіх предметів у будь-якій формі та бажанню покращити рівень знань, і доказом цього є численні успіхи наших юних філологів на Всеукраїнських онлайн-олімпіадах.