ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЛОЛОГІЯ»

Викладачами іноземних мов циклової комісії філології ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 30 травня 2023 року було організовано і проведено захист курсових робіт. Студенти випускної групи Ф-1 спеціальності «Філологія» захищали роботи дистанційно у форматі відеоконференції.

На жаль, через повітряні тривоги та небезпеку ймовірних атак ворога було вирішено проводити захист саме в онлайн-форматі. Проте на якість відповідей та процес захисту в цілому це не вплинуло. Студенти з розумінням віднеслися до обставин, що склалися, мобілізувалися та справилися із завданням.

     Захист курсових робіт приймали викладачі Помазанова О.І. та Радудік О. Є. Члени комісії позитивно оцінили рівень підготовки студентів до захисту. Усі доповідачі, без виключення, підготували до виступів презентації. Під кінець захисту членами комісії кожному студентові було поставлено запитання, на які більшість дали блискучі, цікаві та аргументовані відповіді.

Результати виявилися досить позитивними: 5 студентів отримали  оцінку «відмінно», 4 студенти – «добре» та 5 студентів – «задовільно».

Враховуючи, що практика підготовки та проведення захисту курсових робіт для викладачів і студентів проходила вперше, всі добре впоралися з поставленими завданнями. Сподіваємося, що це був цінний досвід для майбутніх перекладачів.