Гостьова лекція стейкголдера «Діяльність туристичних операторів в умовах воєнного стану»

8 травня 2024 року у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» відбулась гостьова лекція Дмитра Отса – директора ТОВ «Тур-Клуб «Бідняжка» з теми «Діяльність туристичних операторів в умовах воєнного стану». Послухати цікаву та актуальну інформацію зібрались групи спеціальності «Туризм».
Дмитро Отс розповів про подолання труднощів поновлення туристичної діяльності «Бідняжок» після початку повномасштабної війни, знайомив студентів з різноманітними проєктами, що зараз знаходяться у розробці, наголошував на особливостях роботи туроператора, показував технічні моменти роботи сайту туристичного оператора.
Було приємно бачити, що студенти активно задавали питання: цікавились, чи зможуть вони влаштуватись на роботу без досвіду, які риси особистості є найбільш важливими для фахівця з туризму, чи складно організувати подорож закордон і багато-багато іншого.
Наостанок директор «Бідняжок» дав конкретні поради для вдалого влаштування на роботу і, навіть, заохотив написати резюме і мотиваційний лист до своєї компанії.
Наш коледж щиро вдячний Дмитру Отсу та Тур-Клубу «Бідняжка» за приділений час та важливу практичну інформацію для наших студентів!!!