14 квітня 2025 р. у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» в рамках тижня популяризації спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» проведений ресторанний квест для студентів 1 курсу спеціальності «Харчові технології».
Учасники заходу були поділені на команди та виконували заздалегідь підготовлені завдання квесту. Кожна команда отримала маршрутний лист, у якому були зазначені ключові станції, на яких майбутні фахівці виконували такі завдання:
- визначити сировину для виробництва напоїв у закладах ресторанного господарства;
- підібрати гаджети, які використовуються у сучасних ресторанах згідно завдання;
- вгадати страву локальної кухні Вінницької області та України за її зображенням.
Модераторами квесту були студенти групи ТРГ-153: Мимоход Олександр та Дідусенко Дарина; групи ГРС-9: Умарова Софія, Шевченко Вероніка, які не лише стимулювали учасників гри ефективно виконувати конкурсні завдання, але й активізували їх пізнавальну діяльність, сприяли формуванню інтересу до обраного фаху.
Вітаємо переможців та учасників ресторанного квесту, зичимо подальших звершень та успіхів!