Пізнавально-виховний захід «Видатні жінки-українки»

7 березня 2024 року в ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», у рамках тижня циклової комісії туризму та природничих дисциплін, відбувся пізнавально-виховний захід «Видатні жінки-українки». Українки – неймовірні: вони талановиті, розумні, працьовиті. Вони були королевами, княгинями і, навіть, султанами. Вони літали у космос та малювали шедеври, виборювали золото у змаганнях та писали книжки. Вони робили наукові відкриття та співали так, що захоплювався увесь світ.
Отож, викладачі Фадєєва Т.Ю. та Марчук І.М. вирішили у ігровій формі познайомити студентів з багатством спадщини наших українок та їх сьогоденням. Групи Т-8, Т-9 та ОП-102 впізнавали особистості за завуальованими підказками, відгадували вміст «чорної скриньки», пробували визначити правдивість нетривіальних фактів, грали у фото-вікторину та у «Вгадай мелодію» тощо. Атмосфера заходу була дуже дружньою, наповненою сміхом і здивуванням, гордістю та захопленням нашими прекрасними співвітчизницями.
У боротьбі чітко визначився лідер – група ОП-102 здобула перше місце і показала чудові знання. Проте, абсолютно всім було зрозуміло – наші жінки здатні міняти хід історії, нам точно є чим пишатись. Українки – найкращі!