Календар матеріалів

28 Березень 2024

Інформаційна година «Євроатлантична інтеграція України в умовах війни»

28 березня 2024 року на запрошення бібліотекаря коледжу Колісник Г.Д. до студентів груп Т-8 та Т-9 завітали представники ВОУНБ ім. В. Отамановського.

Відкрите семінарське заняття дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» з теми «Організація обслуговування споживачів в ресторанах»

27 березня викладачем технологічних дисциплін Демчук Катериною Іванівною проведено відкрите семінарське заняття дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» з теми «Організація обслуговування споживачів в ресторанах».

Виступ народного театру пісні «Словʼянка»

27 березня 2024 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» з дружнім візитом до завітав народний театру пісні «Словʼянка», до складу якого входять студенти ВТЕІ ДТЕУ. Керівник, заслужений артист України – Адам Дзюба.
Викладачі, працівники та студенти обох закладів освіти отримали незабутні емоції від неперевершеного звучання хору, виконання авторських та народних творів пройняли своєю мелодійністю та чуттєвістю.