Виступ народного театру пісні «Словʼянка»

27 березня 2024 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» з дружнім візитом до завітав народний театру пісні «Словʼянка», до складу якого входять студенти ВТЕІ ДТЕУ. Керівник, заслужений артист України – Адам Дзюба.
Викладачі, працівники та студенти обох закладів освіти отримали незабутні емоції від неперевершеного звучання хору, виконання авторських та народних творів пройняли своєю мелодійністю та чуттєвістю.
Зі сцени звучали надзвичайні голоси, які скорили серця та душі глядачів українськими піснями, а зал відповідав неймовірними оплесками та теплотою.
На завершення концертної програми, директор Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Наталія Леонідівна Замкова привітала артистів з чудовим виступом, а студентів коледжу запросила до дружнього колективу їхнього закладу освіти. У відповідь директор ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» Наталія Ігорівна Лозовська подякувала колективу інституту та зауважила, що даний захід відбувся в рамках договору співпраці.
Дякуємо усім організаторам та учасникам такого творчого, натхненного та патріотичного концерту! Впевнені у подальшій співпраці та неодноразових заходах в ім’я України та Перемоги!