ПРИЗЕРИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР – 2024»

Викладачі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» на фінальному турі Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР - 2024» представили свої інноваційні педагогічні практики і здобули призові місця.

Основна мета проведення конкурсу – вивчення та поширення інноваційного педагогічного досвіду, сприяння професійному розвитку, самореалізації педагогів, створення необхідних умов для розвитку творчого потенціалу педагогічних колективів закладів фахової передвищої освіти, удосконалення управління освітнім процесом та підвищення якості підготовки фахівців.

На фінальний тур конкурсу до 12-ти номінацій було надіслано 1098 конкурсних робіт. У номінації «Інтерактивний навчально-методичний посібник з дисципліни» ІІ місце - Помазанова О.І. (Англійська мова (за професійним спрямуванням). Інтерактивний навчальний посібник для студентів спеціальності 076 Підприємництво та торгівля), ІІІ місце – Марчук І. М. (Біологія. Інтерактивний навчальний посібник). У номінації «Сучасні дидактичні підходи до організації практичної підготовки здобувачів освіти закладу фахової передвищої освіти. Навчальні практикуми» викладачі Бабійчук І.В., Мельник О.А. здобули ІІІ місце з електронним підручником «Українська мова. Орфографія. Електронний практикум».

Вітаємо призерів конкурсу та зичимо нових творчих звершень, а також можливості реалізувати максимально свої педагогічні та наукові здібності. Впевнені, що кожен із вас на своєму місці робить те, від чого залежить наша спільна ПЕРЕМОГА.